Tommy - Dućan na dlanu!

Balviten Tamni kruh bez glutena, 190 g

Balviten Tamni Kruh Bez Glutena, 190 G

1,85 €/kom

Cijena za j.m.: 9,74 €/kg

Balvitenov bezglutenski kruh bazira se na rižinom brašnu, što mu daje posebnu mekoću i podatnost. Najbolji je kad ga se dobro tostira i koristi u bogatim sendvičima.


Opis proizvoda

ProizvođačBalviten Glutenfree Sp.z o.o., Spólka Komandytowa 41-100 Siemianowice Śląskie, ul. Fabryczna 5
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuProizvod je spreman za konzumiranje. Nakon otvaranja potrošiti u roku od 48 sati, ali ne iza preporučenog datuma.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.