Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka kukuruz šećerac 340 g

Podravka Kukuruz Šećerac 340 G

1,72 €/kom

Cijena za j.m.: 6,14 €/kg
Kukuruz šećerac u zrnu može učiniti bitnu razliku u okusu, ali i izgledu jela. Sadrži mlada, sočna i slatka zrna.
U kombinaciji s paprikom, mrkvom, graškom ili lukom, na pizzama ili u salatama, umacima ili tortillama jednostavno oduševljava! Termički je obrađen kako bi bio siguran i jednostavan za pripremu. Ocijeđena masa = 280 g

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku u nemetalnoj ambalaži i konzumirati unutar 3 dana.
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)290/69
Masti (g)1,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)10,5
od kojih šećeri (g)7
Bjelančevine (g)2,5
Sol (g)0,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.