Chio Popcorn kukuruz kokičar, 200 g

Chio Popcorn Kukuruz Kokičar, 200 G

1,09 €/kom

Cijena za j.m.: 5,45 €/kg

Kukuruz kokičar.


Opis proizvoda

ProizvođačIntersnack Adria d.o.o., Pepe Bukača 11, 43284 Hercegovac, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu, pri sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuU posudu od 2 l dodajte 2 žlice biljnog ulja i 2 žlice kukuruza za kokice. Poklopite i pržite uz ravnomjerno potresanje posude do prestanka ispucavanja. Uklonite posudu s vatre i posolite po želji.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.534/362
Masti (g)4
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,6
Ugljikohidrati (g)70
od kojih šećeri (g)0,7
Bjelančevine (g)10,8
Sol (g)0,02

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.