Belje kulen narezak 100 g

Belje Kulen Narezak 100 G

3,39 €/kom

Cijena za j.m.: 33,90 €/kg

Trajna kobasica. Baranjski kulen tradicionalna je suhomesnata delicija koja se u Baranji proizvodi još od kraja 19. stoljeća. Za lokalne ljude Baranjski kulen je ponos i simbol blagostanja, delicija u kojoj se uživalo za posebne prilike, a receptura i tajne pripremanja se kroz stoljeća prenose s koljena na koljeno. Od odabira najboljih komada svinjskog mesa, pripremanja nadjeva, punjenja u prirodni ovitak (katicu) do dimljenja svaki je komad Baranjskog kulena ručni rad. Nakon zrenja od nekoliko mjeseci , Baranjski kulen dobiva svoj prepoznatljiv izgled i okus, vrlo cijenjen među ljubiteljima pikantnih okusa i među onima koji cijene naslijeđe i porijeklo proizvoda. Baranjski kulen nositelj je zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije.


Opis proizvoda

ProizvođačBELJE plus d.o.o., PC Baranjka, Bele Bartoka 33, 31300 Beli Manastir, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +4°C. Otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 48 sati.
BrandBelje

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.341/322
Masti (g)22
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,5
Ugljikohidrati (g)1
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)30
Sol (g)3,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.