Tommy - Dućan na dlanu!

BiOrganic integralni kus kus 500 g

BiOrganic Integralni Kus Kus 500 G

2,85 €/kom

Cijena za j.m.: 5,70 €/kg
Kus kus je poznat kao "najmanja tjestenina na svijetu". Predstavlja grublje mljeveni endosperm tvrde (durum) pšenice - tzv. semoline. U današnje vrijeme poznat po svojoj brzoj pripremi. Dobar je izvor bjelančevina i ugljikohidrata uz nisku kalorijsku vrijednost.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuNamočiti u kipućoj vodi u omjeru 1:2. Pokriti i pustiti da stoji cca. 20 min.Koristi se kao i tjestenina ili riža i to na različite načine. Možete ga začiniti umacima ili egzotičnim začinima. Također može poslužiti kao podloga za salate, kao dodatak juhama, te kao prilog raznom povrću. Ukoliko se zasladi ili pomiješa sa suhim voćem predstavlja ukusan desert.
BrandBiOrganic

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.497/354
Masti (g)2,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,4
Ugljikohidrati (g)66
od kojih šećeri (g)3,2
Bjelančevine (g)13
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.