L'Oreal Paris Magic Retouch dark brown sprej za prikrivanje izrasta 75 ml

L'Oreal Paris Magic Retouch Dark Brown Sprej Za Prikrivanje Izrasta 75 Ml

7,29 €/kom

Cijena za j.m.: 97,20 €/l

- odmah prekriva izrast i štiti kosu
- može se upotrijebiti i na sijedom izrastu
- postojan do sljedećeg pranja kose
- bez amonijaka – ne oštećuje kosu
- Imate osjećaj da ste tek nedavno svježe obojili kosu, a već se vidi taj omraženi izrast? Sprej za prekrivanje izrasta iz L’Oreala pomoći će vam da prebrodite vrijeme do sljedećeg posjeta frizerskom salonu. Ovaj će sprej u sekundu prekriti izrast, čak i ako imate sijede vlasi. Formula bogata pigmentima harmonično se prilagođava dužini kose i može se upotrebljavati svaki dan. Sprej je otporan na vremenske uvjete, oblikovanje kose i znoj, brzo se suši i postojan je do sljedećeg pranja kose.


Opis proizvoda

ProizvođačL'oreal Libramont s. a. a. , Allee de la Recherche 63, 1070 Bruxelles, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
BrandL'Oreal
Neto količina75 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.