L'ORÉAL PARIS MEN EXPERT Thermic Resist roll-on 50 ml

L'ORÉAL PARIS MEN EXPERT Thermic Resist Roll-on 50 Ml

4,59 €/kom

Cijena za j.m.: 91,80 €/l
L'Oreal Men Expert Thermic Resist antiperspirant u obliku roll-ona osmišljen je da pruži ultimativnu zaštitu od napada topline poput fizičke aktivnosti, ekstremnih temperatura i stresnih situacija. Formula je posebno formulirana za borbu protiv topline, radi pojačane kontrole znojenja i protiv vlažnih mrlja na odjeći. Ovaj L'Oreal dezodorans ima izuzetno svjež miris koji uspješno izlazi na kraj s neprijatnim mirisima uzrokovanim znojenjem. XXL kuglica posebno je prilagođena muškarcima.

Opis proizvoda

ProizvođačSoprocos, Z.I. Le Moulin De Tous Vents-Gauchy, 02106 Saint-Quentin Cedex, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe dobro protresti! Sprej raspršite ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm. Pričekajte da se potpuno osuši.
BrandL'ORÉAL

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.