Tommy - Dućan na dlanu!

Labpro sredstvo za dezinfekciju 650ml

Labpro Sredstvo Za Dezinfekciju 650ml

5,97 €/kom

Cijena za j.m.: 9,18 €/l
Dezinficijens-tekuće sredstvo za dezinfekciju na bazi alkohola. Sadrži učinkovitu koncentraciju aktivnih tvari, kao dio preventivnih mjera u suzbijanju širenja bolesti COVID-19. Sadrži 70% alkohola. Bez ispiranja. Bez boje. Bez alergena. Tekuće sredstvo za dezinfekciju površina u industriji, ugostiteljstvu, institucijama i domaćinstvu. Sredstvo raspršiti po površini i ostaviti da se osuši ili prebrisati čistom, suhom krpom ili papirom. Ispiranje nije potrebno.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži, odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti.
Upute za upotrebu/pripremuZbog kemijskih svojstava etanola, prije uporabe proizvod testirati na manje vidljivom dijelu površine. Nakon što se osuši, nastaviti koristiti, ukoliko nema reakcije s površinom. Sredstvo raspršiti po površini i ostaviti da se osuši ili prebrisati čistom, suhom krpom. Ispiranje nije potrebno. Idealan je za dezinfekciju površina s kojima često dolaze u dodir svi članovi vašeg kućanstva, poput prematalica, stolaca za hranjenje, podova, plastičnih igračaka a preporučuje se i za čišćenje kuhinja, mesoreznica, kupaonica, radnih površina, sprava za vježbanje, tastatura i miševa i sl.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.