Tommy - Dućan na dlanu!

Labpro sredstvo za dezinfekciju ruku 500 ml

Labpro Sredstvo Za Dezinfekciju Ruku 500 Ml

5,31 €/kom

Cijena za j.m.: 10,62 €/l
LABpro Dermodez za dezinfekciju ruku u trenu uklanja sve poznate bakterije i viruse. Dolazi u tekućem obliku za što jednostavniju i bržu upotrebu. LABpro Dermodez za dezinfekciju ruku učinkovito štiti ruke od isušivanja pružajući im kvalitetnu njegu. Dermatološki je testiran i potpuno siguran za upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaSredstvo čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži u suhom, ventiliranom prostoru.
BrandLabpro

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.