Tommy - Dućan na dlanu!

Lacalut pasta za zube sensitive 75 ml

Lacalut Pasta Za Zube Sensitive 75 Ml

4,39 €/kom

Cijena za j.m.: 58,53 €/l
Lacalut sensitive medicinska pasta za zube učinkovito čisti osjetljive zube i zubne vratove, znatno smanjuje bolnu osjetljivost zubi, smiruje upaljeno zubno meso i učinkovito štiti od karijesa.

Opis proizvoda

ProizvođačDr. Theiss Naturwaren GmbH, Michelinstr. 10, D-66424 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandLacalut
Neto količina75 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.