Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Taft ultra Lak za kosu 250 ml
%

Taft Ultra Lak Za Kosu 250 Ml

3,79 €/kom

28,56 kn/kom
Cijena za j.m.: 15,16 €/l(114,24 kn/l)

Akcija traje do 26.09.2023.

NC 30 dana: 4,59 €/kom(34,58 kn/kom)

Novi Taft True Volume s kolgen i bambus kompleksom stvara dugotrajan volumen u vašoj frizuri. Do 24 sata volumena i postojanosti, bez sljepljivanja vlasi i ostataka u kosi. pomaže u zaštiti kose od isušivanja bez otežavanja. Formula otporna na sve vremenske uvjete, pomaže u zaštiti kose od vlage, statičkog elektriciteta, UV-zraka i onečišćenja u zraku.

Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaZaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.
BrandTaft

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn