Landessa Espresso ledena kava 230 ml

Landessa Espresso Ledena Kava 230 Ml

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 9,35 €/l
Pakirana u čaši s poklopcem, vrlo je praktična za konzumaciju u svakom trenutku i na svakom mjestu, a posebno prija dobro ohlađena.

Opis proizvoda

ProizvođačEnnstal Milch KGBahnhofstraße 182 A-8950 Stainach-Pürgg
BrandLandessa
Neto količina230 mL
Sastojci/sastavvoda,obrano mlijeko maltodekstrin,kava Arabica (1,95 %),natrijev fosfat,zgušnjivač pektin.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)282/67
Masti (g)1,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)1
Ugljikohidrati (g)11
od kojih šećeri (g)7,4
Bjelančevine (g)7,4
Sol (g)0,22

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.