Ledo Bob 400 g

Ledo Bob 400 G

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 7,48 €/kg

Brzo smrznuto povrće. Ovaj vrlo ukusan plod mahune svojom intenzivnom zelenom bojom, oplemenit će različita tradicionalna i moderna jela te ih učiniti kreativnim i zanimljivim. Ledov bob dostupan je tijekom cijele godine te je vrlo jednostavan za pripremu.


Opis proizvoda

ProizvođačLedo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj. Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati!
Upute za upotrebu/pripremuPrije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Termički obraditi prije konzumacije. Za pripremu proizvoda bob je potrebno kuhati u loncu 8 do 10 minuta ili pirjati na tavi 10 do 15 minuta.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)472/112
Masti (g)1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)12
od kojih šećeri (g)1,1
Bjelančevine (g)9
Sol (g)0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.