Ledo Pileći medaljoni, 300 g

Ledo Pileći Medaljoni, 300 G

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 13,30 €/kg
Chicken Nuggets-oblikovani, panirani, pretprženi i brzo smrznuti proizvod od mesa pilećih prsa.

Opis proizvoda

ProizvođačZa Ledo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb, Hrvatska proizvodi SC CONVENIENCE PROD SRL, Ilfov, Tunari, Rumunjska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuBrza priprema! Tava: 6-7 min. Friteza: uronite proizvod bez odmrzavanja u ulje prethodno zagrijano na 160°C i pržite 3-4 minute dok ne poprimi svjetlo žutu boju. Tava: Zagrijte veću količinu ulja i u njega uronite neodmrznuti proizvod i pržite uz povremeno okretanje oko 6-7 minuta, dok ne poprimi svjetlo žutu boju. Pećnica: zagrijte pećnicu na 250°C. Proizvode bez odmrzavanja posložite na lim za pećenje i pecite 15 minuta.
BrandLedo

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.