Ledo Pizza Vesuvio 330 g

Ledo Pizza Vesuvio 330 G

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 12,09 €/kg

Brzo smrznuti pretpečeni proizvod od kvasnog tijesta s umakom od rajčica i nadjevom od sira i šunke.


Opis proizvoda

ProizvođačZa Ledo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb, Hrvatska proizvodi Iglotex SA, 83-220 Skorcz, ul. Lesna 2, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuProizvod pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180-200°C približno 10-12 minuta, dok se sir ne otopi i tijesto ne postigne žutu boju.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)775/181
Masti (g)4,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,8
Ugljikohidrati (g)25
od kojih šećeri (g)3,4
Bjelančevine (g)9,3
Sol (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.