Ledo Špinat briket 650 g

Ledo Špinat Briket 650 G

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,60 €/kg

Brzo smrznuti proizvod. Ledo Špinat briketi su briketi fino sjeckanog špinata, a njihova dodatna prednost jest mogućnost lakšeg određivanja porcija. Želite li svojim ukućanima pripremiti špinat s dodatkom vrhnja ili mlijeka u samo desetak minuta, Špinat briketi najbolji su odabir. Jednako tako dostupni su tijekom cijele godine i spremni za vaše kulinarske avanture.


Opis proizvoda

ProizvođačPakira: Ledo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuNajbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na pakiranju. Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Termički obraditi prije konzumacije.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)94/23
Masti (g)0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)0,5
Bjelančevine (g)2
Sol (g)0,11

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.