Ledo Višnja 300 g
%

Ledo Višnja 300 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 6,63 €/kg

Akcija traje do 17.07.2024.

NC 30 dana: 2,49 €/kom

Brzo smrznuti proizvod. Ledo višnja nema košćica i dostupna je svim ljubiteljima ove voćke tijekom cijele godine te je vrlo jednostavna za pripremu.


Opis proizvoda

ProizvođačPakira: Ledo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuNajbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na pakiranju. Smrznuto voće izvaditi u posudu i odmrzavati na sobnoj temperaturi 1 sat.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)231/55
Masti (g)0,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)12
od kojih šećeri (g)12
Bjelančevine (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.