Tommy - Dućan na dlanu!

Libresse Dailies style Higijenski ulošci So slim 32 kom

Libresse Dailies Style Higijenski Ulošci So Slim 32 Kom

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 0,06 €/kom

Libresse® So Slim dnevni ulošci posebno su tanki i prozračni poput pamučnog donjeg rublja. Zahvaljujući inovativnom CurveFit™ dizajnu oblikovani su tako da pristaju i prilagođavaju se svakom obliku tijela i donjeg rublja. Njihova ProSkin™ Formula sadrži blagu infuziju mliječne kiseline kako bi se održao uravnoteženi pH u intimnom području, a vama donio osjećaj udobnosti i zaštite tijekom cijelog dana. Pojedinačno pakiranje dnevnih uložaka praktično je za nošenje i korištenje izvan doma.


Opis proizvoda

ProizvođačEssity Slovakaia s.r.o, 049 12 Gemerská Hórka, Slovačka
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka
BrandLibresse
Neto količina32 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.