Tommy - Dućan na dlanu!

Libresse dnevni ulošci large 28 kom

Libresse Dnevni Ulošci Large 28 Kom

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 0,07 €/kom

Libresse® Long dnevni ulošci oblikovani su tako da pristaju svakom obliku tijela, a umjereno su produljeni za veću pokrivenost i pouzdanost. Zahvaljujući CurveFit™ dizajnu širi prednji dio omogućuje bolje prianjanje i sprečava klizanje tako da dnevni uložak ostaje na mjestu bez obzira na kretanje. Libresse® Long dnevni ulošci oblikovani su za cjelodnevnu udobnost. Njihova ProSkin™ Formula sadrži blagu infuziju mliječne kiseline kako bi se održao uravnoteženi pH u intimnom području, a dnevni uložak ostao prozračan poput pamučnog donjeg rublja.


Opis proizvoda

ProizvođačEssity Slovakia s.r.o. 049 12 Gemerská Hôrka, Slovačka
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka
BrandLibresse
Neto količina28 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.