Libresse Freshness & Protection Higijenski ulošci s krilcima Ultra Long+ 16 kom

Libresse Freshness & Protection Higijenski Ulošci S Krilcima Ultra Long+ 16 Kom

3,05 €/kom

Cijena za j.m.: 0,19 €/kom

Libresse ulošci lagano su namirisani za još ljepši osjećaj mirisne svježine. Oblikovani su kako bi pružili maksimalnu zaštitu i udobnost. Brzoupijajuća jezgra, zaštitne stijenke i barijere duž svih rubova te SecureFit™ tehnologija s različito oblikovanom prednjom i stražnjom stranom pružaju trostruku zaštitu od propuštanja u kojem god položaju se nalazili i kojom se god aktivnošću bavili. Jedinstveni zaobljeni oblik prilagođava se tijelu i pruža nevjerojatno udobnu zaštitu.


Opis proizvoda

ProizvođačEssity Slovakaia s.r.o, 049 12 Gemerská Hórka, Slovačka
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka
BrandLibresse
Neto količina16 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.