Tommy - Dućan na dlanu!

Libresse Maxi higijenski ulošci – normal 10 komada

Libresse Maxi Higijenski Ulošci – Normal 10 Komada

2,25 €/kom

Cijena za j.m.: 0,23 €/kom
Libresse® Maxi Normal higijenski ulošci mekani su, udobni i anatomski oblikovani za sigurnu i pouzdanu zaštitu pri jako obilnoj mjesečnici. Jedinstveni zaobljeni oblik Maxi Normal uloška prilagođava se tijelu zahvaljujući SecureFit™ tehnologiji s različito oblikovanom prednjom i stražnjom stranom. Zahvaljujući središnjoj jezgri koja brzo i učinkovito upija dok zaštitne stijenke i barijere duž svih rubova pružaju nevjerojatnu zaštitu, vama ne preostaje drugo nego prepustiti se s povjerenjem i bezbrižno uživati u svakodnevnim aktivnostima.

Opis proizvoda

ProizvođačEssity Slovakia s.r.o. 049 12 Gemerská Hôrka, Slovačka
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka
BrandLibresse
Neto količina10 kom

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.