Libresse Natural Care Higijenski ulošci Natural care Regular+ 20 kom

Libresse Natural Care Higijenski Ulošci Natural Care Regular+ 20 Kom

3,05 €/kom

Cijena za j.m.: 0,15 €/kom

Libresse® Natural Care Normal ulošci posebno su nježni i pahuljasti s površinskim slojem mekanim poput pamuka. Sadrže prirodne ekstrakte aloe vere i kamilice koji su poznati po svom antibakterijskom djelovanju. Zahvaljujući SecureFit™ tehnologiji s različito oblikovanom prednjom i stražnjom stranom posebno su osmišljeni kako bi se prilagodili svakom obliku tijela. Libresse Natural Care Normal ulošci brzo upijaju i nježno štite. Ne sadrže dodane parfeme.


Opis proizvoda

ProizvođačEssity Slovakaia s.r.o, 049 12 Gemerská Hórka, Slovačka
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka
BrandLibresse
Neto količina20 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.