Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo lignja patagonijska cijela 500 g

Ledo Lignja Patagonijska Cijela 500 G

7,03 €/kom

Cijena za j.m.: 14,06 €/kg

Lignja patagonijska proizvod je visoke kvalitete s čvrstim stijenkama koje se prilikom pečenja najmanje skupljaju, a zahvaljujući Ledu dostupna je tijekom cijele godine. Namijenjena je ljubiteljima liganja i gurmanima koji cijene slatkasto sočno meso lignje u različitim kombinacijama.


Opis proizvoda

ProizvođačIRIDA D.O.O., Ul. Petra Zrinskog 34, 43500, Daruvar, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaFalklandski otoci
Uvjeti čuvanjaČuvati na -18 °C i niže.
Upute za upotrebu/pripremuNakon odmrzavanja lignju očistite, uvaljajte u oštro brašno i pržite na tavi ili fritezi na 175 °C , 2-3 minute.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.