Tommy - Dućan na dlanu!

Listerine vodica za ispiranje usta 500 ml

Listerine Vodica Za Ispiranje Usta 500 Ml

6,29 €/kom

Cijena za j.m.: 12,58 €/l
Listerine vodica za ispiranje usta

Opis proizvoda

ProizvođačJohnson & Johnson Manufacturing Piant et Pomezia, Via Ardeatina 00040 Santa Palomba, Pomezia
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaĆuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuOsobito djelotvoran ako se koristi ujutro i navečer nakon pranja zubi. Uliti 20ml (4 čajne žličice od 5ml) u čašu, isprati zube i zubno meso te nakon 30 sekundi ispljuniti. Primjenivati dva puta dnevno(ujutro i navečer) nakon pranja zubi. Otvaranje bočice: stisnuti glatki dio čepa i okrenuti. Zatvaranje bočice: okrenuti čep dok se ne zablokira. Samo za vanjsku uporabu.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.