Tommy - Dućan na dlanu!

Loctite Super Bond ljepilo 3 g

Loctite Super Bond Ljepilo 3 G

2,79 €/kom

Cijena za j.m.: 2,79 €/kom
Ljepilo trenutačno univerzalno tekuće 3g Super Bond. Za metal, drvo, plastiku (osim PE i PP), staklo. Učinkovito na ravnim i glatkim površinama, iznimno snažno.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Ireland, Wallingstown, Little Island Co Cork, Irska
Zemlja/mjesto podrijetlaIrska
Uvjeti čuvanjaNakon uporabe proizvod odmah zatvoriti u pakovanju.Čuvati na hladnom i suhom mjestu.Blister karta služi za dugotrajnije čuvanje proizvoda.
BrandLoctite Super Bond

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.