Tommy - Dućan na dlanu!

Loreal Elseve šampon za kosu Total Repair 250 ml

Loreal Elseve Šampon Za Kosu Total Repair 250 Ml

3,18 €/kom

Cijena za j.m.: 12,72 €/l

Ovaj šampon za kosu posebno je prilagođen potrebama oštećene kose. Njega za kosu djeluje na dva načina: Neven obnavlja kosu i jača njezinu strukturu. Keramidi podupiru i jačaju zaštitni sloj kose. Kosa dobiva vitalnost, mekoću i sjaj.


Opis proizvoda

ProizvođačKosmepol sp. Z.o.o., Ul. Warszawska 21, 05-805 Kanie, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
BrandElseve
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.