Ledo losos filet 400 g

Ledo Losos Filet 400 G

8,99 €/kom

Cijena za j.m.: 22,48 €/kg

Ledo Losos fileti sastoje se od 100% fileta lososa koji dolazi iz divljeg ulova i bogat je vitaminom D, bjelančevinama te omega 3 masnim kiselinama. Losos fileti namijenjeni su ljubiteljima ribljih specijaliteta, posebice ljubiteljima plave ribe.


Opis proizvoda

ProizvođačIRIDA D.O.O., Ul. Petra Zrinskog 34, 43500, Daruvar, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Uvjeti čuvanjaČuvati na -18 °C i nižoj.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)416/99
Masti (g)3,38
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,11
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)17,14
Sol (g)0,17

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.