Kotanyi Lovorov list 5 g

Kotanyi Lovorov List 5 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 198,00 €/kg
Lovorov list ima jak i aromatičan okus. Za kuhanje se uglavnom koristi sušeni lovorov list jer sušenjem nestaje gorčina koju sadrže svježi listovi, a pojačava se njegova aroma. Da bi miris i okus bio potpun lovorov list potrebno je cijelo vrijeme kuhati u jelu. KOTANY lovorov list obogaćuje jela dajući im jedan fini začinski okus.

Opis proizvoda

ProizvođačKotányi GmbH, A-2120 Wolkersdorf/PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i tamnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuDa bi miris i okus bio potpun lovorov list potrebno je cijelo vrijeme kuhati u jelu.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.