Tommy - Dućan na dlanu!

Madig Kukuruz šećerac, 400g Vac

Madig Kukuruz Šećerac, 400g Vac

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,98 €/kg
Kukuruz šećerac ima korisna dijetalna vlakna i dobar je izvor antioksidansa. U vakumiranom pakiranju čuva svježinu, a time i svoja nutritivna svojstva.

Opis proizvoda

ProizvođačMADIG-MREŽNICA D.O.O.
Neto količina0,4 kg

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.