Ledo Mahuna zelena 400 g

Ledo Mahuna Zelena 400 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,98 €/kg

Brzo smrznuta mahuna.


Opis proizvoda

ProizvođačLedo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaEU
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuTermički obraditi prije konzumacije. Prijedlog pripreme (za 160 g proizvoda): Kuhanje u vodi: kuhati u 500 ml kipuće vode 8-10 minuta nakon što voda prokuha. / Kuhanje na pari: kuhati pokriveno 6 minuta. / U mikrovalnoj pećnici: kuhati 7 minuta na 700 W u otvorenoj posudi uz dodatak 3 žlice vode. Začiniti po želji.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)148/35
Masti (g)0,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,06
Ugljikohidrati (g)4
od kojih šećeri (g)3
Bjelančevine (g)2,1
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.