Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda Lagana majoneza 95 g

Zvijezda Lagana Majoneza 95 G

1,09 €/kom

Cijena za j.m.: 11,47 €/kg

Lagana majoneza punog okusa. Prepoznatljiv okus kremaste Zvijezda majoneze od svježih žumanjaka i suncokretovog ulja sada dolazi uz 47% manje masnoće. Bez straha ju mogu konzumirati svi oni koji paze na unos masnoće, a njen jedinstveni okus odgovarat će punjenju sočnog sendviča, umaku za hrskavu pohanu piletinu ili će poslužiti kao kremozna poveznica svih sastojaka vaše salate.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 5°C do 10°C.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.625/394
Masti (g)41
od kojih zasićene masne kiseline (g)5
Ugljikohidrati (g)6,1
od kojih šećeri (g)2,6
Bjelančevine (g)0,5
Sol (g)1,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.