Tommy - Dućan na dlanu!

Malizia omekšivač lavanda 2 L

Malizia Omekšivač Lavanda 2 L

3,32 €/kom

Cijena za j.m.: 1,66 €/l

Omekšivač rublja.


Opis proizvoda

ProizvođačMirato S.p.A. Est Sesia 28064, Landiona, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvajte izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuRUČNO PRANJE: 1 čep (oko 45 ml) na 10 L vode. PRANJE U PERILICI RUBLJA: 2 čepa (oko 90 ml) za 4,5 kg rublja.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.