Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda margarin 500 g

Zvijezda Margarin 500 G

1,89 €/kom

Cijena za j.m.: 3,78 €/kg

Masni namaz za kuhanje i pečenje. Kako bi kolači bili zamamni, da bi krema bila za prste polizati, a biskvit pravog volumena treba koristiti margarin provjerene kvalitete. Zvijezda stolni izvrstan je i za pripravljanje slanih jela, umaka, temeljaca, preljeva ili nadjeva. Upotpunjuje svako jelo i čini ga ukusnijim naglašavajući njegove osnovne arome.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Ulica Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla masti: EU
BrandZvijezda
Neto količina500 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.590/630
Masti (g)70
od kojih zasićene masne kiseline (g)37
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.