Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda margarin stolni za kreme 250 g

Zvijezda Margarin Stolni Za Kreme 250 G

1,05 €/kom

Cijena za j.m.: 4,20 €/kg

Zvijezda stolni kremu čini glatkom i voluminoznom, u nju se uklapaju bez grudica i sve to bez prikrivanja temeljne arome i boje kreme. Koristi se u slastičarstvu i domaćinstvu za izradu različitih krema ili zamamnog fila za kolače i slastice. Obogaćen je aromom slatkog vrhnja, mekane i mazive teksture kako bi kreme učinio glatkima i pjenastima. Preporuča se za pripremu krema dobro poznatih kolača poput mađarica, čokoladnih torti kao i lisnatih rolica punjenih slatkim kremama od vanilije ili čokolade. Za glatke, mazive i pjenaste kreme. Obogaćen aromom slatkog vrhnja.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Ulica Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla masti: EU
BrandZvijezda
Neto količina250 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.960/720
Masti (g)80
od kojih zasićene masne kiseline (g)46
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.