Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda Margo s maslacem, 225 g

Zvijezda Margo S Maslacem, 225 G

1,89 €/kom

Cijena za j.m.: 8,40 €/kg
Miješani namaz sa smanjenim udjelom masti. Bogat vitaminima D, A i E. Bez hidrogeniranih masti.

Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Ulica Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do 10°C.
Upute za upotrebu/pripremuZa postizanje korisnog učinka uzmite jadan obrok/jednu porciju 25 g Marga s maslacem dnevno. Ne zaboravite na važnost raznolike i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.200/535
Masti (g)60
od kojih zasićene masne kiseline (g)22
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0,1
Sol (g)0,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.