Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda crne masline 700 g

Zvijezda Crne Masline 700 G

4,59 €/kom

Cijena za j.m.: 11,48 €/kg

Ukusni, čvrsti plodovi crne masline, upotpuniti će svaki obrok, a posebno se dobro uklapaju u salate, pri pripremi tjestenine te kao dodatak sendvičima ili umacima. Zvijezda Crne masline dobivaju se obradom zrelog ploda masline koji se odgorči i konzervira kako bi se dobio prepoznatljiv bogat okus masline u kojem će uživati svi ljubitelji mediteranske prehrane. Ocijeđena masa = 400 g


Opis proizvoda

ProizvođačMarinada d.o.o., Nikole Šubića Zrinskoga 28, 33520 Slatina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaSjeverna Makedonija
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)694/166
Masti (g)17
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,4
Ugljikohidrati (g)2,5
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)1
Sol (g)3,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.