Apimel Med Cvjetni 900 g

Apimel Med Cvjetni 900 G

6,49 €/kom

Cijena za j.m.: 7,21 €/kg

Cvjetni med je med od nektara raznog livadnog cvijeća. Boja i okus ovise o najzastupljenijoj biljnoj vrsti u medu. Smatra se blagim medom pa se preporučuje u dnevnoj prehrani djece u razvoju, starijih osoba, kao i svima onima kojima su potrebni oporavak i dodatna energija.


Opis proizvoda

ProizvođačApimel d.o.o., Eugena Kvaternika 131, 31220 Višnjevac, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska/non EU
BrandApimel
Neto količina900 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.271/304
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)84,2
od kojih šećeri (g)82,2
Bjelančevine (g)0,3
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.