Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda Mediteran ulje 1 L

Zvijezda Mediteran Ulje 1 L

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 2,99 €/l

Kombinacijom svježeg suncokretovog ulja dobivenog iz sjemenki suncem obasjanih polja suncokreta i vrlo cijenjenog ekstra djevičanskog maslinovog ulja nastaje Zvijezda Mediteran ulje. Ovo ulje blagog okusa i mirisa masline sadrži sve prirodne sastojke i vrhunske je hranjive vrijednosti. Svoju namjenu nalazi u pripremi raznovrsnih mediteranskih jela kojima će dati posebnu notu južnih krajeva. Izvrsno je za pripremu raznih umaka za tjesteninu poput onog od bosiljka, rajčice ili češnjaka, a blagi će okus masline odlično pristajati domaćim krumpirima, juhama i jelima od mesa.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Ulica Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom mjestu i temperaturi od 14°C do 20°C.
Upute za upotrebu/pripremuPreporuča se u mediteranskoj kuhinji za pripremu raznovrsnih jela, kao i za pečenje i kuhanje hrane.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)3.404/828
Masti (g)92
od kojih zasićene masne kiseline (g)11
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.