Tommy - Dućan na dlanu!

Melem krema 10 ml

Melem Krema 10 Ml

3,85 €/kom

Cijena za j.m.: 385,00 €/l

Melem prirodna zaštitna krema najpraktičnije je rješenje za njegu osjetljive i isušene kože. U novom pastelnom pakiranju, ali jednako djelotvorna ova je krema idealna za korištenje kod kuće, u šetnji gradom ili na putovanju. Melem prirodna zaštitna krema blagotvorna je i pruža trenutan osjećaj ugode, njeguje te hrani kožu. Regenerira i hidratizira ispucanu kožu te je čini mekom, glatkom i zaštićenom. Idealna je za cijelo tijelo te se može koristiti na koži i sluznici. Ne sadrži konzervanse ni silikone.


Opis proizvoda

ProizvođačNEVA d.o.o., Obrtnička 37, Rakitje 10437 Bestovje, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandMelem
Neto količina10 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.