Melem zaštitna krema za osjetljivu kožu 35 ml

Melem Zaštitna Krema Za Osjetljivu Kožu 35 Ml

6,49 €/kom

Cijena za j.m.: 185,43 €/l
Osim što ima hidratantno i umirujuće djelovanje, kožu čini mekom i baršunastom. Pogodna je za svakodnevnu njegu i zaštitu osjetljive kože. Melem prirodna zaštitna krema praktički nema miris i jedan je od rijetkih proizvoda na tržištu koji sadrži lanolin i miješa se s pčelinjim voskom, ricinusovim uljem i vazelinom. Ne sadrži konzervanse, silikone i kortikosteroide.

Opis proizvoda

ProizvođačNEVA d.o.o., Obrtnička 37, Rakitje 10437 Bestovje, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandMelem
Neto količina35 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.