Gavrilović mesni doručak 1 pak 2x150 g
%

Gavrilović Mesni Doručak 1 Pak 2x150 G

2,79 €/kom

Cijena za j.m.: 9,30 €/kg

Akcija traje do 29.05.2024.

NC 30 dana: 3,55 €/kom

Mesni doručak je mesna konzerva vrhunske kvalitete. Mesna industrija Gavrilović je prva koja ga je počela proizvoditi. Tajna njegove originalnosti krije se u desetljećima usavršavanoj proizvodnji, odabiru i soljenju mesa te u optimalnoj termičkoj obradi. Osnovne odlike su mu ugodan miris te poseban i intenzivan okus. Idealan je obrok u prirodi, na kopnu i moru bez posebne pripreme.
Proizvodi se više od 60 godina po istoj recepturi, nositelj je znaka Hrvatska kvaliteta te ima jedinstveni okus.


Opis proizvoda

ProizvođačGavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja čuvati na temperaturi do +6 °C i upotrijebiti u roku od 2 dana.
BrandGavrilović

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)952/229
Masti (g)17
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,8
Ugljikohidrati (g)6
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)13
Sol (g)1,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.