Tommy - Dućan na dlanu!

Meteor Flux sredstvo za odvodnjavanje i čišćenje odvodnih cijevi 1 L

Meteor Flux Sredstvo Za Odvodnjavanje I Čišćenje Odvodnih Cijevi 1 L

3,69 €/kom

Cijena za j.m.: 3,69 €/l
FLUX sredstvo za čišćenje i odčepljivanje odvoda učinkovito i brzo odčepljuje odvode, cijevi i instalacije. Uklanja naslage kamenca, masnoće, sapuna, kose, celuloze kao i sve ostale organske naslage. PIPE FLUX sredstvo za čišćenje i odčepljivanje odvoda trenutno prodire kroz cijevi omogućujući brzi i potpuni kanalizacijski protok. Ne oštećuje cijevi i instalacije. Brzo i efikasno odčepljuje odvode,
uklanja naslage kamenca, masnoće, sapuna, kose, celuloze, kao i sve ostale organske naslage,
omogućuje ponovni potpuni protok kroz odvode.
Ne oštećuje odvode, cijevi, instalacije i ostale materijale.
Proizvod je biorazgradiv.

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u dobro zatvorenoj originalnoj ambalaži i uspravnom položaju, na prozračenom, suhom i hladnom mjestu (ne iznad +20°C). Spriječiti izlaganje toplini i izravnom sunčevom zračenju.Čuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuPrilikom otvaranja sigurnosnog čepa pritisnite obje označene strane i odvijte ga. Odčepljivač odvoda izravno uliti u začepljeni odvod u količini ovisnoj o veličini cijevi (polovicu sadržaja boce). Nakon 15-20 minuta isprati većom količinom vruće vode. Za teža, organska začepljenja, ponoviti postupak. Preporuka: Za sprječavanje začepljenja odvoda povremeno izlijte malo sredstva u odvode. U slučaju jačih začepljenja ostavite djelovati cijelu noć.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.