Meteor solna kiselina 1 L

Meteor Solna Kiselina 1 L

1,95 €/kom

Cijena za j.m.: 1,95 €/l
Sredstvo za uklanjanje kamenca sa površina kiselootporne keramike, porculana i plastike

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaProizvod čuvati u originalnoj ambalaži koja mora biti čvrsto zatvorena. Držati uspravno! Ne držati i ne raditi s proizvodom u blizini otvorenog plamena i nekompatibilnih tvari (lužine, metali, amini, hidridi, kalijev permanganat, aldehidi, sulfidi, soli iz kojih se u kontaktu s kiselinom oslobađaju plinovi).
Upute za upotrebu/pripremuKod uporabe OBAVEZNO zaštititi oči, lice i ruke. Može se koristiti u postojećoj koncentraciji ili razrijeđena vodom u omjeru 1:1, što ovisi o naslagama kamenca ili drugog onečišćenja. SOLNA KISELINA SE POSTUPNO ULIJEVA U VODU UZ INTENZIVNO MIJEŠANJE, NIKAKO OBRNUTO. Solnu kiselinu nanijeti na tretiranu površinu, ostaviti djelovati 10-15 minuta, te tretiranu površinu isprati sa većom količinom vode. Ako je onečišćenje veće, ponoviti postupak.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.