Tommy - Dućan na dlanu!

Meteor solna kiselina 1 L

Meteor Solna Kiselina 1 L

1,75 €/kom

Cijena za j.m.: 1,75 €/l
Solna kiselina za domaćinstvo-HCI 19%-sredstvo za uklanjanje kamenca s površina kiselootporne keramike, porculana i plastike

Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173 r, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Proizvod čuvati u originalnoj ambalaži koja mora biti čvrsto zatvorena. Držati uspravno!
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe pročitati naljepnicu. Kod upotrebe obavezno zaštititi oči, lice i ruke. Solna kiselina se postepeno sipa u vodu uz intenzivno miješanje, nikako obrnuto. Solnu kiselinu nanijeti na tretiranu površinu, ostaviti djelovati 15-30 minuta, te tretiranu površinu isprati sa većom količinom vode. Ako je onečešćenje veće, ponoviti postupak.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.