Dukat Brzo & Fino mileram 400 g

Dukat Brzo & Fino Mileram 400 G

2,19 €/kom

Cijena za j.m.: 5,48 €/kg

Brzo & Fino Mileram svakom će jelu dati bogat i jedinstven okus. Visok sadržaj mliječne masti (22 posto) čini ga idealnim dodatkom slanim i slatkim jelima, kojima daje bogat okus i aromu. Okušajte se i vi u pripremi jela prema receptima koji se izmjenjuju na čašici Brzo & Fino Milerama, a koje su osmislili vodeći domaći kuhari, članovi Hrvatskog kuharskog saveza.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno čuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i poželjno konzumirati u roku 2 dana.
BrandDukat Brzo & Fino

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)915/222
Masti (g)22
od kojih zasićene masne kiseline (g)16,5
Ugljikohidrati (g)3,3
od kojih šećeri (g)3,3
Bjelančevine (g)2,6
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.