Milka Choco Brownie biskvit, 150 g

Milka Choco Brownie Biskvit, 150 G

2,89 €/kom

Cijena za j.m.: 19,27 €/kg
Milka Choco Brownie mekani je čokoladni biskvit s mliječnom čokoladom i komadićima mliječne čokolade s alpskim mlijekom.

Opis proizvoda

ProizvođačPoppies International NV, Robert Kingstraat 90, 8940 Wervik, Belgija.
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija. Zemlja podrijetla pšeničnog brašna: EU
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu, zaštićeno od topline.
BrandMilka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.954/468
Masti (g)27
od kojih zasićene masne kiseline (g)12
Ugljikohidrati (g)50
od kojih šećeri (g)38
Bjelančevine (g)5
Sol (g)0,38

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.