Tommy - Dućan na dlanu!

Miris za automobil ocean mist 1 kom

Miris Za Automobil Ocean Mist 1 Kom

5,49 €/kom

Cijena za j.m.: 5,49 €/kom

Neka vaš automobil uvijek miriše svježe i odiše dobrodošlicom. Osvježivač Ambi Pur Ocean Mist ispunit će ga svježinom koja podsjeća na jutarnje šetnje uz more. Njegova tehnologija Odourclear ne maskira neugodne mirise već ih uistinu uklanja, čak i one najupornije poput mirisa hrane, kućnih ljubimaca, dima ili otpada, a ostavlja blag, svjež miris, koji traje i do 30 dana. Osvježivač Ambi Pur ne treba baterije ni električnu struju, malen je i diskretan te se lako postavlja na ventilacijski otvor u automobilu, a intenzitet mirisa regulirate uz pomoć kotačića.


Opis proizvoda

ProizvođačP&G DCE bvba/sprl-Belgium, Temselaan 100, B-1853 Strombeek Bever, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaEU
BrandAmbi pur
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.