Tommy - Dućan na dlanu!

Mister Clean vlažne maramice 50 komada

Mister Clean Vlažne Maramice 50 Komada

2,65 €/kom

Cijena za j.m.: 0,05 €/kom
Vlažne maramice za čišćenje.

Opis proizvoda

ProizvođačConverting Wet Wipes s. r. l. , Via delle Industrie 15 - 20070 Dresano, Italy
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Pazite da paket ostane zatvoren nakon upotrebe
Upute za upotrebu/pripremuKorisni su za čišćenje svih tvrdih i perivih površina u kući, na jednostavan, lagan način, bez ostavljanja ostataka i bez ispiranja nakon toga.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.