Podravka Fant mješavina za gulaš i paprikaš 65 g

Podravka Fant Mješavina Za Gulaš I Paprikaš 65 G

1,25 €/kom

Cijena za j.m.: 19,23 €/kg
Bilo da spremate gulaš-juhu, gulaš od krumpira, fileke, kelj, poriluk ili neko pirjano jelo, dodatak ove Fant mješavine koja sadrži luk, papriku, rajčicu i začine odličan je izbor.
Svakom jelu daje bogat okus, sadrži malu količinu masti i poboljšava jela u koja se dodaje.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhome mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuZa pripremu 4 obroka dodajte 500g mesa za pirjanje.1. Na ulju pirjajte 500 g mesa narezanog na kockice, podlijevajući vodom da meso omekša, a voda ispari. 3. Kod pripreme paprikaša zgotovljenom jelu dodajte oko 200 ml kiselog vrhnja.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.278/302
Masti (g)1,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)57
od kojih šećeri (g)30
Bjelančevine (g)11
Sol (g)13,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.