Podravka Dolcela mješavina za puding čokolada 3+1 GRATIS 1 pak 4x45 g

Podravka Dolcela Mješavina Za Puding Čokolada 3+1 GRATIS 1 Pak 4x45 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 14,74 €/kg

Prašak za puding s okusom čokolade.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPomiješajte prašak za puding sa 4 žlice (50 g) šećera. Od 1/2 hladnog mlijeka oduzmite 6 žlica i dobro ih promiješajte sa smjesom pudinga i šećera. Ostatak mlijeka skuhajte odmaknite s vatre i dodajte mu razmućeni prašak za puding te miješajući kuhajte 1-2 minute. Vrući puding uspite u navlažene posudice i ostavite da se ohladi.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.470/347
Masti (g)1,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,1
Ugljikohidrati (g)76
od kojih šećeri (g)0,7
Bjelančevine (g)3,8
Sol (g)0,27

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.